Resan fortsätter

Efter att vi hade vaknat i Byron och att robin hade bestämt sig att han skulle stanna kvar där så tog vi en sista roadtrip tillsammans till Nimbin och om jag måste beskriva det stället med två ord så skulle de va SKUMT & HIPPIE. Det måste nog upplevas för att förstå men alla affärer var av alla regnbågens färger och ALLA frågade om vi ville köpa alla typers av droger. Vi stannade inte där speciellt länge för alla fick bara en skum känsla så vi for tillbaka till byron för att släppa av robin så jag och anders kunde fortsätta uppåt mot Brisbane. Vi stannade och sov i Surfers Paradise och det var lite synd att vi inte fick spendera mer tid där för det verkade som en riktigt häftigt stad. Eftersom vi inte visste hur svårt det skulle vara att hitta stället vi skulle lämna bilen på så ville vi inte spendera för mycket tid där så vi kollade in beachen och lite annat stuff.

När vi började närma oss Brisbane med mycket tid över så letade vi ett ställde vi kunde käka på och det var som att gud hörde våra magar för helt från ingenstans så dyker IKEA upp så första svängen in för att käka lite köttbullar :)

Nu sitter vi iaf på YHA i Brisbane och ang hostelet så är det här rena rama hotelet. Jag gillar de inte för man får ingen hostelkänsla men bara för att sova ut så kunde vi inte hittat nått bättre. Vi sitter på taket i solen och funderar på vart vi ska ta vägen för pengarna börjar tryta och vi börjar faktist bli lite orolig.  Så nu ska vi inte göra ett skit innan vi har hittat ett jobb och vi kommer åka vart som helst också! Så det är lite spännande och se vart vi kommer hamna, fast det är ju lite av själva grejen med!

Så nästa gång vi hörs av så är vi förhoppningsvis i någon liten håla och jobbar livet ur oss så vi kan fortsätta på våran plan! För vi vill absolut inte åka hem nu.


Nimbin


Väl genomtänkt skyltfönster


Nimbin


Surfers Paradise


Beachen i Surfers Paradise


Höghusen ligger precis vid beachen!


Brisbane. Bara en storstad. Man kan varken surfa elr så finns de nån
häftig beach. Det är bara ett 2 - 3 dagars vilostopp innan vi drar vidare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0