Live-uppdate on the road..

Hallojj. Sitter just nu i bilen medans Robin kör och ska nog slå läger på någon strand om några timmar. Hur skönt är det inte att man kan sitta och blogga medans man åker i bilen? 3g modem är sjukt värt ändå. Blue mountain blev för jobbigt så vi drog direkt upp för kusten, vi tar bergen senare. Annars har allt gått bara bra, glidigt fram lätt som en plätt i våran spaceship genom Sydneys centrum. Pickade upp bilen kl 10 sen drog vi direkt tillbaka till Bondi för att fixa en massa grejor sen drog vi till Bondi Junction och handlade mat sen började färden. Vi passade på att slänga i oss en big mac också då mcdonalds är varje 5 min känns det som.

Resan har redan bjudit på många vackra vyer och körningen går galant för våra två chafförer även fast vänstertrafiken var lite konstig i början. Vi körde en lite krokigare och längre väg bara för att få se lite mer av Australien så man inte bara sträckkör på motorvägen hela vägen upp.

Nä nu tar vi och letar upp en avlägsen strand så vi kan dra en morgonsurf imorgonbitti.

Höjj så kommer mer on the road updates. Föresten vi har nyligen kört förbi Newcastle så ni vet var vi är.





Kommentarer
Postat av: Annica

hahaha..det ser nice ut! men vart har ni surfbrädorna??

2011-03-02 @ 22:09:54
Postat av: Anders

Bara Alex som har en bräda just nu men blir att hyra för oss andra under den lilla tid vi är i Byron. Sen köper vi nya efter allt jobb.

2011-03-03 @ 14:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0