Live-uppdate on the road 2..

Jaa nu har vi kämpat vidare och bänkat oss utanför Byron Bay på en avstickare där vi ska sova över natten. Men tänkte ge er lite update om vad som hänt under dagens körning.

Igår hittade vi iaf en nice parkeringsplats just vid beachen i Port Macquarie som vi la läger på och vaknade med en nice utsikt över beachen. Vi såg ju som sagt ingenting när vi anlände då det var kolsvart men glatt överaskade blev vi.

( Hyffsat trångt men sjukt skön att campa i )

( Det här var det första vi vaknade till, rätt härligt )

Sen tog i tag i körningen och matade upp mot Byron Bay, som är en favorit bland många som är i Australien. Bästa var nog när vi ligger några mil ifrån Byron och det står en skyllt "Surfing beaches" och vi gör genast en usväng och upptäcker en hel kavalkad av stränder och stora vågor som man bara njöt av. Det här är det bästa med att bila här, man kan vika var man vill utan att missa alla gosaker.






Väl i Byron så blev vi mötta av Julia som nu är där själv och sen körde vi runt lite och letade en parkering att sova på. Men här är det ju inte allemansrätt så man får inte sova vart man vill så man måste tjuvcampa lite här och där så vi skippade centrum och drog utanför. Men vi stannade iaf ett tag vid stranden och gjorde vår första mat i bilen där det blev köttfärsås med överkokt pasta. I bakgrunden spelade bandet MGMT live på ett ställe så vi gick dit sen och ställde oss utanför med en massa folk och lyssnade vilket var riktigt nice. Byron är ett riktigt skönt ställe som inte är så stort just vid beachen och har en massa barer, butiker och restauranger sen en massa backpackers. Surfen är grym här så vi tvekar nog inte på att surfa alla dagar vi kan. Lite surt för mig bara som gjort en tatuering och då får man inte bada på minst 2 veckor. Men den har läkt perfekt och nu är det snart 2 veckor sedan så ska bli skönt att plaska lite igen.



Återkommer med mer info till er alla glada, nu ska vi sova i en överhet bil. HAADE

Kommentarer
Postat av: Annica

Att ni får plats fattar jag inte, och vad du ser mager ut Alex! Okej...en morsa måste få vara lite orolig..eller hur?

2011-03-03 @ 18:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0