Från Brisbane till Perth, Från Perth till Bali!

Tjeena, vi kanske skulle updata lite om var vi är? Vi hänger för närvarande i Perth på västkusten. Tanken var att fara hit och söka jobb men eftersom exakt alla andra backpackers är här (alla hostel fulla) så gör vi jordens största usväng. Allt har som sagt varit ganska impulsartat då vi hittade en billig biljett till Perth i söndags och for hit, kollade lite jobb och så. Verkar vara riktigt segt med jobb om man inte är brud och kan jobba på countrypubar. Är ju fortfarande sjukt mycket regn i queensland som stoppar upp alla jobb där uppe fortfarande och många andra ställen återhämtar sig från alla floder. Därför invaderar exakt alla västkusten som normalt har mycket jobb men här är det också segt pga floderna i december. Så vad gör man? Jo man drar till Bali i några veckor och surfar.

Är som sagt billigast att åka till Bali från Perth så vi hittade sjukt billiga biljetter som vi nu ska hugga. Så då förlorar vi inte speciellt mycket att ens ha farit till denna sida i början. Sen har vi ju fått se Perth vilket bara är en annan storstad i mängden, vi har inte så mycket övers till denna stad. Vår plan har ju hela tiden varit att fara till Bali och surfa så varför inte ta det nu istället och jobba senare. Sen är ju grejen med Bali att det är billigare att vara i bali och leva hur bra som helst, surfa, snorkla äta god mat och ha kul än att bara betala hostel och inte göra ett skit i en storstad som denna. När vi kommer tillbaka hoppas vi att regnet har slutat och vårat jobb som vi i stort sett är garanterat har startat eftersom det är helt beroende på att regnperioden ska sluta.

Blir ett riktigt kärt återseende i Bali och ska visa Alex världens bästa ö i alla kategorier. Såg också att valutan blivit ännu mindre än när jag var där förra året vilket är ännu bättre för oss. Billigt och bra för att sedan återvänta till verkligheten och jobba!

HÖRS!!

( En bild från förra resan på Gili öarna som ligger utanför Bali, här ska de spendaras mycket tid )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0