Bye bye Bondi Beach!

Hallåå

Efter många om och men och lite fler om och men har vi tagit tag i vårat liv och bokat en Campingvan till imorgon. Vi är så grymt less på Bondi nu så jag, Robin och Alex bestämde oss för att bara hyra en campingvan och sedan fara dit bilen tar oss. Men målet är att lämna igen den i Brisbane för att sedan åka och jobba på en farm för att få lite kosing för framtida projekt.

Planen är såhär. Först fara till Blue mountain och få lite coola foton och så sen börja köra efter kusten till Byron bay. Sen om det är några sköna surfstränder på vägen så tvekar vi nog inte att vika av och plaska lite i vattnet. Vi lyssnade på våra kära vänner Vanessa och Sofia som hyrt en campingvan av bolaget Spaceship som värkar ha bra bilar. Vi kommer kunna sova i bilen sen finns kylskåp, el, matlagningsgrejor osv så det känns bra

Annars har det inte hänt så himla mycket sen senaste inlägget. Vi är så sega nu så ska bli riktigt roligt att bara dra härifrån och träffa nya människor. Börjar ju också bli höst här i Sydney så värmen lockar väldigt mycket.

Nä nu ska vi äta mat, hinner inte skriva mer men har lite pics och sånt jag lägger upp senare. Ha det gött


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0