Har vi kommit till himmlen?

Ja som rubriken lyder så är det svårt att veta om man verkligen lever elr om man har kommit till himmlen. Men skulle jag bli tvungen och peka ut vart gud sitter och glassar så äre nog här i bondi för vi lever fan livet nu asså! Vi har i princip gett upp hoppet på jobb nu dom 3 senaste veckorna som kommer och vi försöker förbereda oss mentalt för 2 månaders hårt slit. Så fest och surf är det enda vi har på vår " att göra lista ". Men snart måste vi börja söka nått jobb men eftersom vi kan söka i hela australien så tror vi att vi ska lyckas hitta nått iaf. Men vart vi kommer hamna upp är ju en annan sak! 

Men vad har hänt sen senaste inlägget då? Ja idag så fyllde vi på vårat mobila bredband så det är därför vi inte har kunnat uppdatera våran blogg. Så förlora inte hoppet! Vi ska försöka upptadera lite bättre men grejen är bara att vi inte gör speciellt mkt! Men i onsdags så vare australiens nationaldag och den håller dom inte tillbaka på. Det är mycket som händer både här i bondi och i city. Men det slutade upp med att vi for till Hyde park i city och drack lite öl med live band och härlig värme. Vi gick och kollade in en kyrka och nån bilutställning! Sedan på kvällen så for vi ut här i bondi som alla andra och det var trevligt som alltid! 

Annars så försöker vi surfa så mycket som möjligt. Det har varit riktigt dåliga vågor i några dagar men det har inte stoppat mig iaf. Men vi sitter och väntar ivrigt på att det ska bli bättre. Men Imårrn så blire nog att gå till grannstranden Tamarama och surfa för att där äre oftast bättre vågor men grejen är bara det att den är så rusktigt liten så äre 10 surfare så äre smockat ! Å tyvärr så får ni inga bilder den här gången för vi har varit usel på att ta med kameran men förhoppningsvis så ska vi bättra oss på den fronten med!

jag hoppas ni hare bra hemma i dystra kalla sverige. Här väntas det ska bli över 30 grader i några dagar så ni vet. Så ni behöver inte vara oroliga att vi ska frysa elr nått sånt.

Väl mött - bONK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0