Fullt hus i Bondi!!!

Yoo alla svennar!

Vi har just vinkat av Sofia och Vanessa som har slaggat på våra soffor inatt efter lite vin och roligheter igårkväll. Var riktigt kul att få träffa lite kända ansikten och prata gamla minnen.

Så vad har hänt då? I måndags drog vi en surftripp till Maroubra beach och surfade men det var så sjukt feta vågor så vi dog nästan. Så vi drog tillbaka till Bondi och hade en riktigt bra surfdag ändå. Samma sak gällde på tisdag då vi lastade upp brädorna på bilen och drog till Manly Beach. Kan säga att den beachen är helt underbar för surfing och vi hade riktigt kul i de 4 timmar vi var där. Avslutade dagen med att äta lite sushi och en burgare på Hungry Jacks (burgerking). Det är så galet nice att Mikael har bil så jag, Alex, Danne, Robin och Micke har farit lite runt i Sydney och testat olika beacher. Allt underlättar så sjukt mycket då man har en bil och kan fara vart man vill och bara surfa och leva livet!!!

( Blev lite fullt med fem brädor men det funkade )





( Manly Beach )





Sen på onsdag kom Vanessa och Sofia hit till Bondi och hälsade på. Var riktigt kul att  träffa dem så vi drog ner på beachen och surfade. Vanessa gjorde det faktiskt rätt bra men hade tappat lite skills sen de var i Bali och surfade. Julia hade vi redan varit nere med och surfat tidigare så det är kul att lära ut litegranna. Sen var det dags att säga adjöken till Julia och Elina som skulle vidare till Nya Zeeland på eftermiddagen så det var lite tråkigt. Har varit en kanonvecka under tiden de slaggat på våra soffor och bjudit på massa roligheter tillsammans med oss. Skit bra tjejer så dem kommer vi sakna men de kommer tillbaka om 3 veckor så blir nog kul att träffa dem igen. De passade också på att glömma typ 3 klänningar och en hood-tröja = de är världens sämsta packare.



( Julia och Elina )

( Superwoman )



( Såhär ser det ut när alla äckel maneter bränner en )



Har som sagt varit en riktigt full vecka med fullthus. Efter att Julia och Elina drog så tog Vanessa och Sofia över deras sovplatser på soffan inatt så nu är det bara vi fyra kvar i läggan så det känns både skönt men samtidigt tomt. Så nu tar vi det bara lugnt och sen ska vi äta middag hos Ingvars och Vita senare ikväll så ska bli kul.

( Två coola Sävar-tjejer )



( Konstnären själv fotad )

Kommentarer
Postat av: vanne och soffe

hej bruuusan! tack som fan for gardagen. jakla trevlig kvall blev det. fett att fa testa surfen aven om man mest salade runt. men det kommer ;)

vi lar ju dra ihop fler partaj tycker vi. och om 1.5 vecka kommer vi nog och bor pa bondi, da kor vi hart va?! kul att fa se din fagra nuna igen, halsa alleballe och alla andra sa hjartligt ocksa! puss

2011-01-13 @ 11:24:41
URL: http://sofiaochvanessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0