Det går för snabbt...

Amen hallå.

Jag och Alex har varit här i Sydney i snart 3 månader. Inser inte själv hur sjukt länge vi har varit här redan. Känns fortfarande som vi just kommit hit och varje dag bjuder på olika roligheter. Checkade just bankkontot och blev faktiskt positivt överraskad av att vi gjort av med mindre än jag trodde plus att vi jobbat ihop lite pengar också. Vi betalar rätt mycket för boendet men när man kan gå och titta ut genom fönstret vid 09.00 för att kolla hur vågorna är så man kan gå ner och dra en morgonsurf är det värt varenda öre. Bara dra på sig våtdräkten och springa ner och surfa i någon timme sen dra upp igen och äta/vila kanske sola lite utanför sen bara dra ner och surfa igen. Den känslan går inte att beskriva och jag vill typ inte dra ifrån denna underbara stad. Sen när man tänker efter har vi hela Queensland kvar som kommer bjuda på så sjukt mycket.

Idag har vi varit inne i City med Daniel, Pelin och Caroline för att checka lite kläder och sånt. Drog en lunchbuffe på en japansk restaurang som var lite sådär men ändå okej. Både jag och Alex hittade ett par riktigt schysta jeans-shorts som inte var allt för dyra, typ 60$. Sen avslutade vi dagen med att hänga i Hyde park med en kaffe och lite småsnack, sen drog vi till Bondi Junction där ja hitta mina shorts och handlade på Coles. Lite surt är det att den enda stora matbutiken ligger en 10mins bussresa bort från Bondi Beach men det äre värt för man sparar rätt mycket på att handla där. Ungefär som att gå på Ica Maxi istället för att dra på Ica Gourmet.

Fick ett sms av Vanessa också så hon och Sofia kommer hit på fredag så det ska bli kul att träffa dom. För er som inte vet är de väldigt nära kompisar till min syster, Vanessa har typ varit en andra syster hemma hos oss. Dessutom kommer två av tjejerna jag reste med i slutet av vår Asienresa hit imorgon eller torsdag, vet typ inte. Lite sjukt att man träffar så många man känner på andra sidan klotet!!!

Kan fortfarande inte förstå att vi snart varit här i 3 månader? Snart varit här lika länge som jag var i Asien och reste men känns som några veckor bara. Skulle absolut kunna tänka mig leva här i Bondi med brädan i vardagsrummet och skönt folk som man träffar många år framöver. Nejdå vi kommer nog hem var inte oroliga föräldrar!

Nu ska vi slagga, vi ber till surfgudarna att det är bra vågor imorgon så vi kan dra en tidig morgonsurf. PEACE

Lite  bilder . . .



( Inte konstigt att man bli sugen på att surfa på morgonen när det ser ut såhär )









( Vår granne Ebba showar loss )







( Aussies:arnas galna julfiranden )





Mer bilder får ni inte!!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Tjenare! Tur är det då att ni inte är i Queenland nu där floderna svämmar över 9 meter över det normala.Det varnas för giftiga ormar o krokodiler i vattnen. Stanna ni i Sydney, där är det nog lugnare just nu. Vi har sett på TV om förödelsen där uppe. Det ska visst fortsätta någon månad till.

Många kramar till er killar och Sävar-tjejerna

2011-01-04 @ 21:59:31
Postat av: Kerstin

Tjenare! Tur är det då att ni inte är i Queenland nu där floderna svämmar över 9 meter över det normala.Det varnas för giftiga ormar o krokodiler i vattnen. Stanna ni i Sydney, där är det nog lugnare just nu. Vi har sett på TV om förödelsen där uppe. Det ska visst fortsätta någon månad till.

Många kramar till er killar och Sävar-tjejerna

2011-01-04 @ 22:00:59
Postat av: Annica

Håller med! Stanna i där ni är....det simmar krokodiler och ormar bland husen i Queenland! Ja..inte verkar det gå någon nöd på Er inte!

2011-01-05 @ 11:49:39
Postat av: Annica

Frågar ännu en gång...vart har Alex sina solglasögon!!

2011-01-05 @ 11:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0