2011...!

Jajemensan, då var det ett nytt år och vi är spända på att se vad det nya året kmr ge! Iaf så drog vi in till The Botanic Garden som ligger brevid opera huset. Det är på den platsen man ska vara om man vill se fyrverkeriet med opera huset och bron i samma vy.  Området rymmer 20 tusen och vi tänkte dagen innan att det skulle vara hur lugge som helst för 20 tusen är ju en del. Men tur nog så kollade vi upp lite på internet och av nån konstig anledning så stängde dom insläppet kl 3 på dagen så vi tänkte vara där en vettig tid så vi inte skulle behöva köa. Så vi laddade upp med att göra feta mackor och allt annat man behöver för att klara av 12 timmar i en park!

När vi väl var där så fick vi spader. Om ni tänker er den värsta kön ni har varit med om och gångrar den med 452 gånger så får ni veta hur lång kön va! Det stog säkert 5 tusen pers i kön och vi funderar på att skita i det och göra nått annat men vi tänkte att vi bara är i sydney en gång och då måste man se fyrverkeriet. Men det tog bara 2 timmar att ta sig in så det var väl okej endå! Sen väl där inne så var det bara en enda lång väntan. Man fick inte ta med sig alkohol in och dom visste att dom kunde ta bra betalt för ölen så vi kunde inte dricka speciellt mycket heller!

Sen när det närmade sig tolv slaget så intog vi dom plaster vi kunde hitta och fick se ett mäktigt fyrverkeri. Man kunde tro det var andra världskriget och himlen lyste upp som att det var mitt på dagen fast det var mörkt som en dyster höst kväll! Det var helt klart väntan men nu vet vi att det är en sport att få dom bästa platserna och skulle vi göra om det så skulle vi stå reda kl 10 på morgonen då dom öppnar grindarna och ta dom bästa platserna för den ultimata upplevelsen.

Så nu laddar vi upp med en veckas surf innan jobbet drar igång igen och vi hoppas på bra väder och bra vågor!!!!

Gott nytt år på er alla och vi hörs snart i igen!



Bondi Beach på juldagen. Fett med folk!!


Tyskar bjuder på maffig picknick!


I väntan på att fyverkeriet ska börja.


God Jul & Gott Nytt År, Hälsningar Alex,Anders och Daniel

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alex måste ta och klippa sej !

2011-01-02 @ 17:51:02
Postat av: Annica

hahaha..vilket hårsvall!!

2011-01-02 @ 20:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0