VÄRLDSMÄSTERSKAPEN i "var är hajen" 2010!!!

Vi fick uppleva haj-varning på beachen idag. Då går det igång sirener som låter som om tredje världskriget satt igång och det blir genast VM (världsmästerskapen) i "ta sig snabbast upp ur vattnet" och kort därefter startar VM i "ser du hajen", märkligt. Lite roligt är det ändå när alla på hela stranden står upp och letar hajen! Men som tur var är det båtar, vattenskotrar, och en helikopter som på nått vänster ska försöka skrämma bort hajen eller något. Kul!

Vi åt en god middag på en restaurang ikväll eftersom det är halloween, lite dyrt att få en köttbit med lite mos och grönsaker för 30 dollar men det var riktigt gott ändå! Imorgon väntas storm/regn/åska så det blir att skippa att klä ut oss och fråga "bus eller godis" så det blir nog lugnt för oss. Men vädret skiftar mer här än tomten skiftar bortförklaringar för att byta om... (barnförbjudet) så 10 bucks att det blir sol imorgon? Antoine lär va på, crazy france guy...

Haaaade / Anders

( Den blonde och lite solbrända svensken är Alex åt höger...haha, märkligt att solglasögonen aldrig syns på bild. Måste ha glömts hemma... aj aj aj)

( A few hours later and we have a swedish shrimp...)


Kommentarer
Postat av: annica

DU MÅSTE ANVÄNDA SOLGLASÖGON!! ARGA HÄLSNINGAR FRÅN ANDERS....

2010-10-30 @ 18:38:07
Postat av: teamet från haga

haha drygt med solbränna! här drar vi skidres nå jävulskt

2010-11-06 @ 00:31:16
URL: http://www.köra.skoter.i.vinter.NU

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0