Sydney och utflykt

Då försöker jag igen efter att ha suttit i en halvtimme igår och skrivit ett nytt inlägg men då får anders dator för sig att stänga ner fönstret så allt försvinner. Men iaf så i lördags så var vi inne i stan och sprang. Vi såg operahuset vilket var riktigt fränt för man uppskattar inte hur stort det är när man ser det på bild! Sen efter det så  var vi på Sydney Wildllife & Sydney Aquarium för att kolla in lite djur. Dagen var faktiskt helt okej men vädret var inte det bästa. Tror dom sa på nyheterna att det var vindar mellan 35 - 50 km/h och det är inte varma vindar för sommaren har inte börjat än i sydney.

I söndags så åkte vi ut till vildmarken och det började med en nationalpark. Det är ganska häftig natur här och det är otroligt hur mycket den skiftar mellan milen. För först kan det vara regnskog och sen efter en mil kan det vara öppna landskap med hästranch efter hästranch! Sen kan det dröjja nån mil och då äre stora berg och vattenfall. Efter att vi hade varit och kollat in lite nationalparker så for vi till Fitzroy Falls. Här är det lättare att låta bilden tala för sig själv. Sen efter det så for vi till kangaroo valley för att spana in lite kängurus och wombats. Wombats ser ut som en björnunge fast som inte blir större än så heller. Dagen vart riktigt bra och det är svårt att förstå att man faktist är i australien.

Nu idag ( Tisdag) så började vi bli lite frustrerad över att inte ha hittat nånstans att bo så vi gick ner till ett hostel för att boka en vecka. Hostlet heter coogee beachside budget accommodation och det var rätt dyrt tyckte vi. Det kostade 495 $ för ett dubbelrum i en vecka. Men medans vi var borta så fick vi ett mail på en boende i Coogee området, ca 5 min från stranden! Så vi ringde dit och hörde om vi fick komma och kolla och det gick givetvis bra. När vi kom dit så var det en stor lägenhet med 3 rum som hade 2 sängar per rum. Ett fräsht kök och vardagsrum. Det bodde 2 franska killar där nu och det skulle flytta in ett par från italien/holland. Vi fick det 3:e rummet och det kostar oss 160$/vecka per person vilket är det billigaste vi har sett. Men det dryga är ju att vi inte får tillbaka pengarna från hostlet som vi hade bokat 10 min före men hyresvärden sa att det var lugnt om vi flyttade in på söndag så nu har vi iaf fixat boende och det kunde nog inte har blivit bättre för den pengen.

Jag har iaf fixat ett nummer nu så skicka nått sms elr nått vetja. +614043001300 ( alex)
Fitzroy Falls
Wombats

Kommentarer
Postat av: Annica

vilka fina bilder!!

2010-10-19 @ 10:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0