One picture says more than a thousand words

Hello

Så efter några dagar utan update kan jag berätta att vi fortfarande lever. Vi tar dagarna lite som de kommer vilket är det bästa med livet på andra sidan jordklotet. I veckan har vi tillbringat dagarna på antingen beachen eller i bondi junction och checkat butiker osv. tror vi ska söka jobb där också inom snar framtid. Vädret här går lite upp och ner, än så länge är det inte jättevarmt men ungefär som en svensk sommar. Förutom att det kan gå från soligt till storm och regn på bara någon timme, märkligt!

Tiden går faktiskt ganska snabbt men ändå segt. Vi har varit i Sydney i lite mer än två veckor nu och det känns som en evighet. Det konstiga är att i Sydney bor det ungefär 4.5 miljoner människor och vi bor i en väldigt populär del av staden som också är nära city. Men ändå känns det inte riktigt som en storstad, människorna är trevliga och ingen stressar här. Engelskan börjar sakta men säkert bli en vana då vi pratar det hela tiden i lägenheten och när man är i butiker och så. Vi skrattar alltid åt varandra när vi börjar en mening på engelska för att sedan fortsätta den på svenska då vi inser att vi inte behöver prata engelska med varandra. Men jag gillar det för jag vill lära mig så mkt engelska som möjligt då det är väldigt bra i framtiden.

I helgen är det såklart halloween som ska bli roligt, blir nog en kostym eller så. Vi såg redan i onsdags då vi var en sväng i stan på kvällen att alla redan då hade kostymer, crazy! Men det är ju inte förens på söndag tror jag? iaf imorgon (fredag) så blir det nog antingen beachen eller Taronga Zoo som man tar färjan till från opera huset. Tydligen har det en av världens bästa platser då du har hela Sydney framför dig i en enorm vy, bilder kommer!!

Här kommer lite bilder vi tagit, Antoine har en longboard som vi åkt lite med...













(Detta monster träffade vi på när vi kom hem till huset vi bor i. Tydligen kallas dom Possums och finns överallt här. Det hade ingen sagt till oss så när den sprang in i trapphuset och vi följde efter så trodde jag ärligt att den skulle döda oss. Tur var sprang vi in i läggan, greppade kameran och fick en bild)

Kommentarer
Postat av: Annica

hahaha...jättemonster!!

2010-10-28 @ 18:45:36
Postat av: Lars

Grymma longboardbilder! Me likey. Haha djuret såg ju småfarligt ut. Långa klor ser det ut som! ;P

2010-11-11 @ 17:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0