Helgens Bravader

Nu har vi bott i våran lägenhet i 4 dagar och vi stortrivs. Dock äre rätt lyhört här i byggnaden men det har väl ingen dött av. Jaaa... Vad har vi gjort ihelgen då?!! I fredags så for vi till Bondi Junction, det är ett shoppingcentrum i Bondi området och det ligger ca 10 min ifrån Bondi Beach och ca 15 min bussresa från Coogee beach, där vi bor. Så det är en lagom tur. Vi åkte dit med låga förväntningar och trodde det skulle se ut det gör i Coogee med ett 10 tal affärer men när vi stiger av bussen så äre större än Umeå´s centrum och utbudet här är så mkt bättre här än i Umeå. När vi börjar gå igenom affärerna så ville vi ha ALLT. Både jag och anders var orolig på att det skulle spåra ur och vi funderade på att faktiskt skippa resan och köpa kläder för alla pengar men vi stog emot. Men det slutade med att jag köpte 2 shorts, en tröjja och toffler. Anders tog det då lite lugnare med bara 2 shorts men vi kommer definitivt att åka tillbaka för att köpa mer.

I lördags så låg vi på stranden på dagen men vi fick gå hem tidigare för det drog ihop sig till värsta ovädret. På väg hem så gick vi in och köpte några öl och det är rätt dyrt här. Fast vin är riktigt billigt. så planen var att vi och fransmännen skulle fara till bondi beach på kvällen. Vi tar taxi dit, det är också billigare än i sverige. Väl framme så ska en av fransmännen visa hur man plankar in på krogen via rökområdet. Både jag och anders var helt säker på att det inte skulle gå men han gled in hur lätt som helst, sen efter att han hade gått in så tog andra fransmannen mod och skulle prova. Gick galant IGEN! Men nu såg vakterna det men dom ides inte jaga han men dom ställde dit en vakt så det inte skulle gå längre. Så jag och anders tänkte gå in den vanliga ingången men när vi väl står där så säger dom att vi inte kommer in pga att det var ett " Private Birthday Party". Så då snackar vi med fransmännen och säger att vi inte kommer in pga av det var hyrt men han envisas på att vi ska försöka planka in med. Så han tar ett snack med vakten utanför rökområdet, ger oss tummen upp och vi glider in utan några problem. Skumt som FAN, men glad va vi iaf! Stället är rätt litet men det var riktigt bra tryck. kvällen sluta 2 då dom stängde och vi var riktigt nöjda och vi kommer åka dit igen.

Idag ( söndag) så har vi bara tagit det chill. Gjort kycklingsallad och bara legat framför datorn/tv. Det har regnat hela dagen så vi har inte kunnat hänga på stranden heller. Dags att sova nu. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0