Weekend...

Hallå där hemma...

Så vi vet att vi är kassa på att uppdatera om vad som händer, själva inser vi inte det då tiden går sjukt snabbt. Så vad har hänt sen senast? Vi började söka lite jobb i tisdags i Bondi junction som är ett stort shoppingställe ganska nära oss. Vi kollade lite butiker och caféer men lite lata var vi väl så blev inte många cvn utdelade. Men så äre väl alltid då man ska söka jobb, jobbigt i starten men sen går det lättare. Men jag tror latheten förstört oss då vi på onsdagen inte orkade söka jobb för att på torsdag kolla lite i området här där vi bor men fick inte så mycket gjort. Igår (fredag) så tog vi såklart fredag hehe och det betyder självklart helg så vi smet undan jobbsökningen än en gång. Ja vi är sämst men det är långt ifrån kris som för vår franska polare som ev måste flytta hem för han har spenderat alla sina pengar på 1.5 månad. Lite tråkigt ändå men lite komiskt då han är ett praktexemplar på de som far hit med lite pengar och lever livet sen tar pengarna slut och man hinner inte hitta jobb sen måste man fara hem. Tur är finns ju resurserna för oss så va inte oroliga, kanske om si sådär 3-4 mån om vi inte fått jobb hehe. Men jobb finns och jobba ska det för vi har roliga planer på g. Vi har ju trots allt all rolighet kvar i Queensland så vi sparar till det. Men vi kommer nog jobba någon extra månad här i Sydney för vi trivs bra sen lite extra pengar är inte så dumt då vi ändå väntat så länge på att söka.

Nu är det också såklart strålande sol så man tackar ju inte nej till lite strandhäng så vi låg på stranden hela dagen och räknar med att göra det imorgon också (Söndag).

Vi ska försöka bli bättre på att uppdatera men det händer inte så himla mycket roligt som vi kan berätta om förutom de vi redan berättat.

Mission för nästa vecka. Söka jobb som tusan och det kan vi lova. Nu är det slut chillat så vi kan slita och dra norrut och leva backpacker livet!

HEJ SÅ LÄNGE!!!

Kommentarer
Postat av: Håkan

Hej!

Det är bra att Ni har insett behovet av att söka arbete. Australien är inte bara Sydney. Det är även vildmark med fantastiska scenerier och miljöer. Det är en stor fördel att ha pengar då Ni senare skall resa runt i landet.

Ha det så bra i veckan med sökarjobb.

Bästa Hälsningar

Håkan

2010-11-21 @ 12:45:36
Postat av: Annica

Ja..inte tror jag Alex kommer att sätta sig i någon pengakris...han har ärvt sin pappas "ekonomiska" sida! Ta det lungt och må så gott, jag är inte ett dugg orolig att ni måste åka hem på grund av dålig ekonomi...då är nog hellre att ni saknar gamla sverige...med snö o kyla o mammor och pappor!! hahaha

2010-11-21 @ 14:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0