Thunderstorms...

Regnet verkar aldrig ta slut här. Nu får vädergudarna ta och rycka upp sig för var är solen? De lilla solglimtar man får så hinner man/orkar man inte gå ner till beachen. Igår var det åska och regn som bara öste ner så vi passade på att ta det lugnt, tvätta alla våra kläder som inte torkade innan regnet. Idag har vi fixat bankkonto på banken Commonwealth, gick som smort och var klart efter 10 min. Stackars alla som betalar massa pengar för att få hjälp med allt (via företag innan man reser till aussie) när man kan fixa allt så lätt själv och inte kosta på sig en krona. Banken kostar 4$ i månaden och inkluderar bankkort och internetbank så det är inte så mkt. Vi passade även på att skriva ut våra CV så nu äre bara att söka jobb. Tror det ska gå bra men vi ser väl. Vi har inte gjort av med så mkt pengar ändå så vi känner ingen stress men nu när det ändå är dåligt väder så kan man ju lika gärna jobba.

Btw vi var på en riktigt nice nattklubb i lördags där de hade hyrt in en kille som spelade live på sin saxofon mitt på dansgolvet till techno musik i bakgrunden. Var häftigt att se då han själv skapade alla låtar med både sång och med hjälp av sin saxofon medans han gick runt och dansade loss med alla andra på klubben. Vi träffade också några sköna aussies, då alla här verkar vara riktigt trevliga.

Vi hörs så länge...

Kommentarer
Postat av: Kerstin o Håkan

Hej svejs! Ni har regn och åska och vi har snöstorm, så kan det va! Vi hoppas ni orkar gå ut och söka jobb för jag antar att det blir trist att sitta inne och glo. Lycka till!

Kram från oss

2010-11-10 @ 08:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0