Big city life...

Tjaa..

Lite kort update här i Sydney och den är kort (blev lång). För här har det inte hänt speciellt mycket de senaste dagarna. Det har regnat rätt mycket och de få solglimtar vi fått så har vi hängt på stranden. Tanken att söka jobb har slagit oss men vi ser väl, blir nog att göra det till veckan. Men ärligt så går det inte så mycket pengar just nu då vi bor rätt billigt, äter billigt och ja det man kan göra i Sydney är för det mesta gratis. Dock så ska vi åka på en Surf Camp så snart det blir sol på två till tre dagar som ska bli riktigt roligt. Lite minus att vattnet här ligger på runt 19 grader = iskallt = har ej badat än men badankan Alex har. Men en våtdräkt på och lite adrenalin i kroppen så ska det nog gå som på räls.

Idag har vi bara hängt i city och checkat lite butiker, köpte mig ett par in-ear hörlurar som stänger ute allt ljud pga ett visst par "nämner inga namn dock ej fransmännen" snackar i volume HÖGT på ett väldigt jobbigt språk när dom är hemma så ska bli skönt att få stänga ute det hehe. Sen köpte vi en amerikansk fotboll som är sjukt roligt att kasta så vi har stått i solen och kastat hela eftermiddagen med våra franska polare.

Tiden ramlar iväg då vi varit borta i 3 veckor nu, kommer nog aldrig kunna fara på en två veckors charter eftersom det skulle kännas som ingenting. Känns lite skumt att man kommer ha varit utomlands i 7 mån av detta 2010 när det är klart.

Over and out!

Ps. Den som har ett fartyg ledigt, packa den med husmans hårdbröd och bregott och kör hit för tydligen så har inte detta land någon aning om hur gott husmans med bregott och ost är. Och om det finns, så säg var det finns och hur man får tag i det!!



( Queen victoria building, Svensk översättning = Dyrt shoppinghus)




(Sällsynt djur som sällan fångas på bild...)

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Tjenare! Va roligt att ni skriver så vi får veta hur ni har det. Det är bra att ni börjar tänka på ert levebröd. Livet är inte bara nöjen!

Farfar Åke har varit här och han hälsar så mycket liksom vi alla andra. Kramar från Sävar

2010-11-04 @ 21:37:56
Postat av: annia

Äntligen ett bevis på att han är där...tack Anders!

2010-11-05 @ 11:22:05
Postat av: Emma.

Ang Husman, så vet jag att många uppsöker IKEA utomlands för att få tag i svenska matvaror. Vet inte om IKEA finns i Aus, men om de gör de så finns husman där =)

2010-11-05 @ 21:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0