Vi hatar inte regn...

Eller? Som vi skrev i förra inlägget trodde vi att vi skulle börja jobba denna vecka. Då kom såklart regnet och regnet har stannat hela veckan. Sen är det inte heller lite smådugg utan skyfall så självklart har inte vi kunnat jobba denna vecka då vårat jobb är ute och kunderna har svikit. Pratade med chefen och hoppas nästa vecka blir bättre då det ska bli vanligt igen med solsken.

Så vad gör man när det regnar? Man avverkar ett gäng filmer, serier och fransmännen har köpt ett playstation som vi suttit och spelat lite på. Annars har det inte hänt så mycket annat, hatar verkligen regn. Om det hade varit sol hade vi kunnat gjort så mkt annat men regn förstör verkligen allt. Synd att denna helg också ska regna bort men vi får se, hoppas på lite sol iaf.

Men idag tog vi tag i livet och drog på IKEA!!! Känslan att känna sig hemma i Aussie var riktigt härligt och kan berätta att Ikea ser exakt likadant ut här som hemma. För ett tag kändes det nästan som att vi var i Sverige och det var alla andra som var turister i vårat land. Så vi gick igenom allt och njöt sen köpte jag ett påslakan-set och sedan lite smågrejor. Sen väntade såklart det bästa, SVENSK MAT! Vi insåg nog inte förens vi var klara hur mycket vi plockat på oss och det är ju ganska dyrt. Men oj så värt! Allt vi köpte finns som sagt inte i butikerna här i Australien.

Inköpslista:

2kg Köttbullar
1 burk lingonsylt
8 påsar juleskum
2 påsar bilar
1 kalles kaviar
1 flaska glögg
2 paket hårdbröd
3 små flaskor julmust

+ 1 påslakan-set, liten handduk

Pris: cirka 500kr splittat på två = dyrt men såå värt! Känns som livsviktiga produkter sen får vi ju lite julkänsla här också :)



( Tanten ville såklart inte missa att va med i fotot )







( Vi slutade dagen med denna goda rätt, och ja den var magisk!! )



Kommentarer
Postat av: Annica

Varför har inte Alex några solglasögon på sig?

2010-12-03 @ 16:34:28
Postat av: Agnis

Haha, när jag bodde i Hong Kong som liten så åkte vi till IKEA en gång i månaden bara för att köpa knäckebröd, kalles kaviar, kexchoklad och annan svenne-mat. Känner igen detdär :)

2010-12-07 @ 20:48:23
URL: http://agnis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0