Träningsverk som aldrig förr!!

Så då var första arbetsdagen avklarad. Vi fick lov att gå upp 5 på NATTEN för att ta oss in till city sen väntade 1.5 timmes bilresa för att sedan komma fram till ett regnigt nybyggs område. Ganska weird dag då det först regnade för att sedan bli strålande sol. Vi som sovit max 5 timmar den natten eftersom vi vänt på dygnet var inte helt hundra då vi planterade en massa träd en hel dag i solen. Men det är väl värt pengarna antar jag men om det är 35 grader i solen lär man döö. Sen för att inte prata om träningsverkar som tagit en med storm. Är totalt död i samtliga kroppsdelar eftersom man inte slitit som detta på riktigt länge. Tur är att vi får faktiskt ganska bra träning av detta jobb också då vi rör oss konstant och lyfter och grejar.

Idag så har vi åter varit i Bondi Beach för att kolla in en lägenhet som ligger just med utsikt över stranden. Var väldigt fin så vi får besked senare idag hur allt löser sig. Förmodligen flyttar vi in i ett av rummen sen tar 2 tjejer det andra rummet som redan bor där. Det är lite dyrare än här men nu när vi ändå jobbar och absolut inte trivs med de personer som bor i vår lägenhet så är det helt klart värt det. Sen kan vi bara inte vänta på att få börja surfa, har kännts lite drygt att måsta ta två olika bussar för att ta sig till en strand som man kan surfa sen ta dyra surflektioner eller hyra. Nu kan vi köpa en egen bräda och hålla oss sysselsatta för bra mycket mindre pengar. Känns rätt bra faktiskt och kul att få byta boende om det blir av.

Nu har vi just kommit hem från beachen här i Coogee, var fullproppat med folk som alltid på helger. Nu laddar vi för kvällen, HÖRS!



( Detta är några meter nedanför byggnaden, rätt härligt att vakna till )

Kommentarer
Postat av: Kerstin o Håkan

Va roligt att ni äntligen får något riktigt att syssla med. Att få träningsvärk gör ingen skada.Det blir bättre och mindre ont med tiden. Hoppas det ordnas med boendet för det är viktigt att ni trivs den tid ni inte är på jobbet. Vi håller tummarna!

Kramar fr Sävar -10 grader och mycket med snö

2010-12-11 @ 14:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0