Hur fort går tiden hemma hos er?

Tjenaare manneen..

Hur är läget där hemma? Ursäkta att vi varit sämst på att uppdatera denna vecka men vi är mitt uppe i ingenting haha så vi har inte orkat. Tiden går iaf så sjukt snabbt och nu är två månader avklarade och känns som att vi just kommit hit. Vi har både hunnit med mycket men samtidigt känns det som att vi inte gjort någonting. Vi har ej börjat jobba än pga att dom är sämst eller något, vi har legat på dom lite men förra veckan så regnade det tok mycket och det är översvämningar över hela Australien tydligen. Nu denna vecka har det varit strålande sol men vi har ändå inte fått jobba så vårat tålamod börjar ta slut och vi funderar på att söka något annat. Får se men nu börjar det bli dags att ta tag i allt och jobba lite för att sedan resa resten men länge kvar och snart kommer ju sommaren hit också. Men börjar bli lite enformigt då det faktiskt inte är mer än en storstad, finns mycket att göra men kostar pengar. Så vi lägger hellre de pengarna på alla roligheter i Queensland istället och ska bunkra upp lite nu med pengar.

Idag var vi i Bondi och checkade en annan lägenhet för vi funderar på att flytta dit snart. Vi trivs som sagt inte super med våra roomies och det är i Bondi allt händer så varför inte flytta dit? När vi satt där vid beachen idag och såg alla surfare så blev vi så sjukt taggade på att äga vår egna bräda och bo vid stranden, skulle varit så sjukt mycket roligare. Vi har ju en strand väldigt nära oss här men det går ej att surfa så vi får se, vi smider lite planer!

Sitter iaf och äter Juleskum och dricker glögg och inser att det är 3 veckor kvar till julafton. Hur är det möjligt? Känns som att det var bara några veckor sedan jag och alle satt och snackade om hur nice det hade varit att fara till Australien. Nu känns det som hemma och dagarna bara rullar på. Det är verkligen stor skillnad att backpacka i Asien (ni som inte vet var jag där i 3.5 mån i början av detta år) och att leva i detta land. Känns verkligen som hemma!

Jul och nyår i solen på andra sidan jorden, känns lite fel. Men här sitter man och klagar på att det inte är 30 grader och sol varje dag istället hehe.

Haa de så gött så berättar vi mer om våra planer snart igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0