GOD JUL!!

Tjena tjena! Nu har vi åter fått internet efter en vecka utan, en tuff vecka!! Så nu tänkte vi uppdatera med allt som hänt sen sist.

Vi har som sagt flyttat till Bondi Beach som är fett nice, bra lägenhet och sköna roommates. Det är vi och sen 7 andra svenska tjejer och en kille som heter Daniel som bor tillsammans i 3 olika lägenheter. Vi delar med två tjejer som heter Malin och Felicia. Sen har vi i veckan jobbat så sjukt dryga 11.5 timmars pass så man har varit helt död varje dag men tjänat grymma pengar. Men kroppen har lidit så sjukt med både lite sömn och den värsta träningsvärken man kan få, tur dock att man får bra träning. Dödade också min första Redback spider som är sjukt farlig, lite coolt att få se den här.

Igår (julafton) så drog vi ihop gänget av svenskar som bor här och gjorde ett sjukt nice julbord. Vi köpte massa grejer på Ikea och sen gjorde vi lussekatter, pepparkakor, knäck osv osv. Blev helt perfekt men riktigt skumt att fira jul med shorts och sol, kändes mer som midsommar! Men oj så gott det var!!! Sen for vi ut och partajjade lite granna med alla aussies, dom firar ju som sagt julen idag den 25 dec istället vilket är lite skumt.

Synd att det är lördag och deras jul för tänkte kila ner och köpa mig en surfbräda och våtdräkt idag som julklapp från mina föräldrar. Ska bli GALET KUL!! Danne som bor mittemot oss gjorde det i veckan och har surfat en hel del. Vi bor ju en minut från stranden så det är bara att kila ner och surfa och sedan hem igen. GALET!

Här kommer lite bilder på veckan som gått.



( Utsikten från våran ingång till huset vi bor i )



( Bondi Beach )

















GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLA



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0